Winkelwagen (0) voor € 0,00

Over ons

Wat doen wij en wie zijn wij

De Kunstboer is een modemerk met verschillende activiteiten. Het hoofdkantoor annex winkel, ontwerpstudio, opslag, distributie is aan de Prinsengracht in Amsterdam. Hier wordt in de winkel ontworpen en kantoor gehouden. Tevens is dit showroom voor de groothandelsklanten. In deze winkel verkopen wij onze eigen collecties tassen en accessoires maar ook de producten die wij ontwerpen voor andere bedrijven, zoals PresentTime (gifts), Dutch Heroes (kinderkleding), Decadence (wenskaarten) en nog enkele anderen. Daarnaast verkopen we in deze winkels producten die wij leuk vinden en bij onze stijl passen.

Onze eigen collecties tassen en (woon)accessoires verkopen wij in deze webshop en in ca. 200 winkels in de Benelux. Voor een verkooppunt bij u in de buurt kijkt u op de homepage bij 'Verkooppunten', in het hoofdmenu bovenaan deze website. Ook in Duitsland, Scandinavië zijn wij goed verkrijgbaar en we zijn erg trots op onze winkels in Wenen, Hollywood, Athene en Barcelona.

Jim Boer is het creatieve brein achter De Kunstboer, Marcel Oor is verantwoordelijk voor bedrijfsvoering; financiën, distributie en communicatie.

Korte geschiedenis

De Kunstboer is opgericht in 1993 door Jim Boer in Haarlem als galerie/winkel voor zelf gemaakte tassen, schilderijen en vele andere creatieve uitspattingen. De collecties 'gepimpte' tassen die Jim sinds 2006 achter de naaimachine in de winkel maakte sloegen zo goed aan dat De Kunstboer de groothandel serieus heeft aangepakt. Luiertassen, sporttassen, lampenkappen en vele collecties kindertassen, rugzakjes en accessoires volgden. Op De Kleine Fabriek in januari en juli presenteren wij altijd veel nieuwe collecties. Gedurende het jaar komen er telkens weer nieuwe producten of variaties op bestaande producten bij. Houd deze site dus goed in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen.

De creativiteit van De Kunstboer bleef niet onopgemerkt en we zijn door veel bedrijven gevraagd producten voor hen te ontwerpen. De zogenaamde licenties. Broodtrommels, klokken, big shoppers, wanddecoraties, behang, dekbedhoezen,wenskaarten, kalenders en nog veel meer.

Groothandel/Wholesale

Inkopers kunnen zich registreren onder het kopje ' Resellers'  bovenaan deze website. Vervolgens kunt u de producten bestellen die wij als groothandel verkopen. Staat een product dat u elders op deze website heeft gezien er niet bij dan betreft het een door ons voor derden ontworpen product of een door ons bij een ander bedrijf ingekocht product.Wilt u een bezoek van onze agente, neem contact met ons op via de contactgegevens. Ook kunt u onze showroom in Amsterdam bezoeken, gelieve een afspraak te maken via info@dekunstboer.nl

Pers

Voor de pers beschikken wij van al onze producten over HR-pics. Neem hiervoor contact op met info@dekunstboer.nl t.a.v. Marcel Oor, ook voor alle overige informatie over De Kunstboer en haar producten.