Winkelwagen (0) voor € 0,00

Uw Pakket

Levering:

Binnenlandse zendingen gemiddeld maximaal 2 werkdagen vanaf het moment van bestellen; meestal wordt het echter de volgende dag bezorgd.
Internationale zendingen binnen EU gemiddeld 3-6 werkdagen vanaf het moment van bestellen.
Weekends en feestdagen zijn hierbij niet inbegrepen.
De Kunstboer Webwinkel verzendt je bestelling met DHL en brievenbuspost met Post.NL

Zendingen in Nederland:

DHL zal het pakketje drie maal aanbieden op je huisadres/afleveradres. Indien je drie dagen niet aanwezig bent ontvang je een e-mail van DHL of De Kunstboer of de verdere afwikkeling van de levering.

In ’mijn account’ kan je ook een ander afleveradres opgeven als je niet in staat bent om aanwezig te zijn op het factuuradres of als je het als kadootje wilt laten bezorgen. Bij 'bestellen' kunt u ook de optie gebruiken om het kadootje te laten inpakken.

De Kunstboer is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de aflevering niet op het door u opgegeven adres heeft plaatsgevonden. 

Contact:

Adres: Prinsengracht 270, 1016 HH   Amsterdam, The Netherlands

020-4202059

info@dekunstboer.nl

KvK 34162850

Btw nr. NL8221.03.163.B.01

Verzendkosten:

De Kunstboer berekent € 5,00 verzendkosten en berekent geen kosten bij bestellingen boven € 50,00

Annuleren:

Indien de order al verwerkt is, is annuleren niet mogelijk.

Verkeerd geleverd artikel:

Helaas komt het heel af en toe dat er een verkeerd artikel geleverd wordt.  Zelfs bij De Kunstboer werken gewoon mensen.  Indien bij jou een verkeerd artikel is geleverd vragen wij je zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

Wij zullen je dan vragen het verkeerde artikel gefrankeerd retour te sturen aan ons. Zodra wij de retourzending ontvangen hebben zullen wij het juiste artikel aan je toesturen. Aangezien een verkeerde levering een fout van onze kant is zullen wij ook de gemaakte verzendkosten voor het retour sturen vergoeden.  In Nederland vergoeden wij het bedrag dat Post.nl voor een standaard pakket hanteert, dat is momenteel € 6,75 en voor Belgie € 8,50. Wij zullen u in dat geval contacten over de verdere afwikkeling.

Privacy:

De Kunstboer vindt het zeer belangrijk dat behoedzaam wordt omgegaan met je persoonlijke gegevens.

De betaalgegevens die je gebruikt bij de Sisow-kassa worden niet bij De Kunstboer opgeslagen.

Je adres en e-mailgegevens worden opgenomen in het De Kunstboer-klantenbestand en kunnen gebruikt worden voor reclame- en marketingactiviteiten. Heb je hier bezwaar tegen, laat ons dat even weten per e-mail. De Kunstboer  zal haar klantenbestand of deelgegevens nooit aan derden verstrekken. Zie het kopje 'Privacybeleid' onderaan deze pagina.

Pasvorm en maten:

Wij proberen zoveel mogelijk in de omschrijving te vermelden hoe een artikel qua maat valt. Indien er niets bijstaat, valt het artikel normaal. De Kunstboer is een Nederlands merk en wij hanteren dan ook de voor Nederland gangbare maten en verhoudingen. Voor advies kan je altijd contact met ons opnemen. Bel ons dan op 020-4202059. Wij zijn dagelijks geopend. Je kan uiteraard ook een vraag stellen per e-mail: info@dekunstboer.nl

Retour:

Retourneren mag binnen 14 dagen na ontvangst. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening van de klant.  Indien u een product terug wilt sturen neem voor verdere instructies contact op via info@dekunstboer.nl

Ruilen:

Klanten met een verzendadres binnen Nederland en België mogen ruilen binnen 14 dagen na ontvangst.

Artikelen kunnen alleen geruild worden voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur (indien voorradig). De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening. Wij nemen éénmalig de verzendkosten voor rekening voor het opnieuw opsturen van het geruilde artikel.